Foodconcepten

Sharing dinner met een ´vintage twist´

Potten op tafel in Franse of Italiaanse stijl

Met een sharing dinner doorbreek je de traditionele manier van een klassiek diner en personeelsfeest.  Aan lange tafels geniet je met je collega’s van overheerlijke, kraakverse gerechten van onze huiscateraar Witlov. Per zes tot acht personen serveren ze je in mooie vintage potten en pannen klassieke lekkernijen op een hedendaagse manier klaargemaakt. De flessen water en wijn worden meteen mee op tafel gezet. Op het menu staan soep, vis, vlees en een heerlijk dessert.  Een culinair concept om je vingers en jawel, het kan én mag, je bord van af te likken!

Ben je op zoek naar een activiteit voor je bedrijf of ben je event organiser?

Een offerte voor je bedrijfsfeest

Walking dinner

Met een walking dinner zitten de chefs midden in je event.  Aan hun kookeiland maken ze borden met een eigenzinnige keuze aan lekkere gerechten.  Ontdek aan elk kookeiland een ander gerecht en laat je culinair verrassen!

Classic dinner

Kies je voor een klassieke feestformule waarbij iedereen aan tafel persoonlijk bediend wordt? Met veel zorg stellen onze chefs hun creaties samen tot een luxueus bord.  Uiteraard met een heerlijk glas wijn erbij.  Zowel gerechten als dranken, je wordt royaal bediend aan tafel! 

Niet te missen extra´s

Dansend naar de kleine uurtjes

Een authentieke houten dansvloer, een stevige muziekinstallatie en een DJ die voelt wat zijn publiek nodig heeft om zich helemaal uit te leven. Daar zorgen wij voor. Het publiek op de dansvloer? Dat is jullie bijdrage aan een fantastische avond!

Bedrijfsfeest DHL in Kasteelklooster Sint-JansbergFeest met creatieve teamactiviteit

Tussen de gerechten door, worden de genodigden gevraagd om mee te werken aan een kleurrijk kunstwerk in het thema van uw bedrijf.
Kunstenaar Rafaël Timmermans is ervan overtuigd dat iedereen kan tekenen. Hij begeleidt de deelnemers, zodat iedereen een stuk bijdraagt aan het kunstwerk. Verspreid over de avond bent u ongeveer een half uur tot een uur actief bezig met tekenen en inkleuren. Rafaël zorgt voor het achtergrondlandschap. Achteraf ontvangt u een prachtig kunstwerk voor het bedrijf, gemaakt door alle personeelsleden. Een onvergetelijke en rijke ervaring. Stimulerend voor het team en voor de creatieve ontwikkeling van alle genodigden.

 

Compliment als supplementVitaminen voor de sfeer in je bedrijf

Onze complimenten-gastheer verwelkomt u op zijn best. Hij neemt je mee op een receptie en diner vol complimentjes. Benieuwd waar jij ’t meest van geniet… Complimentjes krijgen of geven? Het wordt een feest vol verbinding en inspiratie. Een unieke kans om elkaar in het zonnetje te zetten.

Te boeken als supplement op bedrijf- of groepsfeest. Incl. Complimenten-gastheer, complimentenkaartjes en -dessert.

 

Baron G. Monfou in Kasteelklooster Sint-Jansberg

Feest met animatie

Een ceremoniemeester gespecialiseerd in tafeletiquette nodigt u uit om mee te tafelen in kasteelstijl. De locatie, het menu en de bediening baden in de sfeer van de rijke kasteelheren.
De ietwat excentrieke Heer des Huizes, Baron G. Monfou De Zeelhem, zit mee aan de feesttafel. Hij houdt er lichtelijk andere ideeën op na. Dit zorgt voor de nodige hilariteit.
Of u vooral de grollen van de baron of de tips van de ceremoniemeester meeneemt naar een volgend feestje, laten we aan u over.

 

Op maat

Een bedrijfsfeest werken we graag op maat uit. Met een luisterend oor en veel ervaring werken we samen iets moois uit naar uw wensen.

Jouw bedrijfsfeest op Sint-Jansberg?

Contacteer me voor een offerte

Tevreden klanten