Creative challenge cooking
Kookworkshop met huiscateraar Witlov

Staat beleving voor jouw team centraal? Wil je je gasten op een creatieve manier entertainen tijdens een teambuilding of na een vergadering?  Volg dan een Witlov kookworkshop op maat. Superlekkere menu’s uit bijvoorbeeld België, Italië, Thailand of Zuid-Amerika, … aan jou de keuze! Wij voorzien volledig uitgeruste kookeilanden met een chef per 25 deelnemers. Daarnaast staan verschillende professionele animators en assistenten voor je klaar om je te helpen en te entertainen. Jullie team wordt ontvangen met een glas bubbels en schotels op de statafels. Nadien introduceren de animators het concept en worden de gasten verdeeld over de verschillende kookeilanden. Na zo’n 1,5 uur samen koken zijn de kookeilanden omgevormd tot buffetten en begint een 2,5 uur lange walking dinner met een open bar van begin tot einde.

Duurtijd: 4 uur

 

Jouw teamworkshop in Sint-Jansberg?

Doe me een voorstel

Teamworkshop: Middeleeuws of Renaissance koken

Ontdek tijdens dit kookatelier de regionale keuken van de Middeleeuwen en de Renaissance. Onder begeleiding van een kok-historicus maakt u aan de hand van originele recepten uit de archieven kennis met deze wonderlijke, maar verrassend lekkere keuken. Je werkt in groepjes aan één of twee recepten uit het menu. De uitdaging bestaat erin zo dicht mogelijk bij het originele recept te blijven. Welk team slaagt erin de smaak van de Renaissance zo dicht te benaderen? Nadien geniet u samen van het zelf bereid 3 gangendiner.

Middeleeuws outdoor teamspel

We draaien de klok enkele eeuwen terug tijdens deze teambuilding. Tijdens het Middeleeuws teamspel bouwt elk team een middeleeuwse kar om een groot object te transporteren. Om de onderdelen van deze wagen te verzamelen, moeten diverse opdrachten uitgevoerd worden. Komen o.a. aan bod:

– Boogschieten: coach uw eigen team na richtlijnen van onze boogspecialist
– Duizend meter spel: aan de hand van een plan van de omgeving zoek je diverse onderdelen op
locaties in de omgeving
– Het raadsel van het middeleeuws dorp
– Het wapenschild: elk team ontwerpt een wapenschild om op de wagen te monteren

Duur: 3 uur

Let's get digital teambuilding

Let´s get digital

Heb je ooit al zelf een TV commercial willen maken? Dit is je kans! Je gaat in kleine groepjes onder leiding van een ervaren regisseur aan de slag. Schuilt er in jou een acteur, producer of regisseur? Je vormt zelf het opnameteam, de zogenaamde “crew”. Regie, camera, geluid en acteren, het hoort er allemaal bij. Een commercial maken staat garant voor leuke bloopers, maar natuurlijk ook voor een erg leuke spot, en dit helemaal zelf gemaakt! Verdeel de rollen goed en wordt op die manier het beste opnameteam. Tijdens het aansluitende diner in Sint-Jansberg worden de gemonteerde filmpjes aan iedereen getoond en gaat de winnaar naar huis met een heuse Oscar. Het topic van je film wordt steeds op voorhand vastgelegd: een reclamefilm over jullie bedrijf, een wervingsspot, …

Duurtijd: 3 uur

Tandem of 2 pk tocht

Heerlijk cruisen met een 2PK’tje, Vespa of tandem. Midden in het groen en de velden komen jullie volledig tot rust. Dit wordt een dag van verwennerij, want op onze tocht houden we meerdere malen halt om te proeven van allerlei lekkernijen die de streek te bieden heeft. Tijdens de middag genieten jullie van een heerlijke picknick in de open natuur. Een beetje actie, aan de hand van enkele opdrachten,  mag uiteraard tijdens deze dag ook niet ontbreken.  Ook jullie oriëntatievermogen wordt getest, evenals jullie kwaliteiten als co-piloot getest, want jullie moeten telkens de weg naar de volgende halte vinden aan de hand van een uiterst primitief navigatietoestel of andere oriëntatietechnieken.  Sluit daarna je dag af met een heerlijk diner in Sint-Jansberg!

Duurtijd: hele dag

Conquer the world

Een waaier aan leuke teambuildingactiviteiten op het Sint-Jansberg domein. Deze activiteiten zijn bewust opgesteld met de nadruk op de bevordering van de teamgeest waarbij de deelnemers elkaar beter leren kennen op een enthousiaste manier. Van raadsels oplossen en Mikado XL, over touwtrekken en funsake, tot tekenen. Kies uit onze brede waaier een achttal verschillende proeven om samen met jouw team de overwinning in de wacht te slepen.

Duurtijd: 3 uur

Middeleeuws outdoor cooking

Bereid samen je historisch diner! Onze kampvuurkok is een ware tovenaar als het gaat om koken op houtvuur!. Van appeltaart tot popcorn en van simpel tot haute cuisine. Onder zijn leiding bereiden jullie een zeer uitgebreide luxe maaltijd waarbij uiteenlopende technieken en materialen gebruikt worden. Jullie sluiten de maaltijd af met vers gebakken appelcrumble en ter plaatse vers bereid ijs. In de Middeleeuwen mag je je vingers letterlijk aflikken!

Duurtijd: 3 uur

Contacteer me voor een offerte