Eetcafé Sint-Jansberg biedt je gerechten met lokale en vaak ecologische ingrediënten. Daarnaast proef je bij ons van een fijne selectie bieren en andere drankjes. Het zomers terras geeft uit op de 700 jaar oude erfgoedkapel en de tweehonderdjarige beuken. Kijk naar de eekhoorntjes die er hun spel spelen. Een ideale plek om met je gezin of met vrienden een zondagmiddag te vertoeven.

Maak er een daguitstap van!

Begin je dag met een Zondagse matinee, zo kan je vooraf genieten van een muzikale of theatrale voormiddag in de kasteelzaal of in de Kartuizerkapel. Op zondagen zijn er ook vaak workshops of andere activiteiten
Na een cultureel en culinair moment biedt de omgeving jou de mogelijkheid voor een prachtige zondagse wandeling of fietstocht langsheen water, velden en bosgebied.

We waren vorige week zeer aangenaam verrast door onze toevallige (en lekkere!) ontdekking van Kasteelklooster Sint-Jansberg. We voelden onmiddellijk aan dat dit veel meer was dan zomaar de zoveelste horecazaak…
11/10/2015
E.C.
De ganse groep heeft enorm genoten van het bezoek aan het klooster. Iedereen was vol lof over het eten, de mooie plek en jullie warme hartelijkheid. Zeg het voort aan alle betrokken helpende handen, ook in de keuken…. dank je.
Ingrid