Wil je een geboorte, communie, verjaardag of gewoon een familiebijeenkomst vieren? Ook dan verwelkomen we je graag. Een receptie met hapjes, drank en muziek,… Ligt de gastenlijst al klaar? Nodig hen uit voor een onvergetelijk feest in Sint-Jansberg.

Wens je meteen iemand te spreken?

Neem contact

Babyborrel

Verlang jij jouw kind, welkom te heten in je gezin, familie en vriendenkring? Een babyborrel is een mooie gelegenheid om familie, vrienden of relaties samen te brengen. Onze kasteelzalen zijn een mooi decor voor de receptie, een walking dinner is ook een mogelijkheid.

Tip: Zorg voor goede foto’s, zo heb je een mooi aandenken later voor je kind.

Jubileum of verjaardagsfeest

Een mijlpaal voor jou persoonlijk of als koppel is altijd een mooie reden tot feesten. Pak het dit jaar eens grootser aan. Zet jezelf of degene die je graag ziet in de bloemetjes. Het leven is er om te leven, en een goed feest hoort daar bij.

Tip: onze cateraar Witlov heeft voor elke gelegenheid verrassende én gezonde formules.

Communie- of lentefeest

Je kind wordt groter en zelfstandiger. Kies je voor een communie of geef je graag zelf vorm aan een ceremonie?

Tip: organiseer een feest met verschillende gezinnen. Het vraagt wat meer organisatie, maar het resultaat is er vaak ook naar.

Jouw eigen droomfeest

Misschien heb je nog wel een reden om te feesten? Laat iets weten. Samen met onze feestplanner bekijken we graag jouw wensen.

Onvergetelijk lekkere catering, with love

Onze vaste cateringpartner Witlov maakt van elk feest iets bijzonders. Koks Filip en Dirk zijn meesters in het toveren met smaken. Hun eigentijdse formules brengen schwung op je feest. Elke schotel is vers bereid en met liefde gedecoreerd. Kom alvast voorproeven!

Herken je jezelf in volgende woorden?

  • Je houdt van kwaliteit
  • Je waardeert een authentieke sfeer
  • Je gaat voor meer dan straffe catering
Ja, ik kom graag op gesprek