Proficiat!

Jij hebt het gevraagd, of jij hebt ‘ja’ gezegd. Jullie gaan trouwen. Een dag om naar uit te kijken. Een dag die veel voorbereiding vraagt. Huwelijksbeurzen bezoeken, tijdschriften lezen, locaties bezoeken…

Hier is er één die jullie zeker moeten ervaren.

Wij komen graag op gesprek

Vrijblijvend natuurlijk, met een bezoek aan de zalen en kasteelpark.

14e eeuwse ceremoniekapel

In 1392 werd deze site een kartuizerklooster. De kapel is het oudste deel van Sint-Jansberg. Gebouwd met ijzerzandsteen van de Sint-Jansberg. Een plek vol geschiedenis, vol verhalen. Een bijzondere plaats om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan jullie verhaal.

Tip:

Ruime feestzaal

In de grote zaal vinden tot 200 mensen een plek. Deze ruimte kleed in in naar wens, klassiek, met een lounge toets of helemaal op maat. Jullie bepalen de sfeer. In de vroege uurtjes biedt de parketvloer ruimte voor een swingende dansfuif. Benieuwd welk openingsnummer jullie laten klinken?

Drie flexibele kasteelzalen

3 kasteelzalen bieden ruimte voor een receptie. Van klein tot groot, met in totaal 6 ruimtes zijn we zijn flexibel genoeg om je een ‘trouwkasteel op maat’ te bieden. Van 20 tot 200 gasten. In alle zalen heb je uitzicht op het park. Met zijn terras, Engelse landschapstuin, rozen en eeuwenoude bomen.

Omgeven door groen

Zelem ligt in Limburg, net op de grens met Vlaams-Brabant. Een glooiende streek met weilanden, veel waterlopen en uitbundige natuur.  Een mooie omgeving voor trouwfoto’s of een rondritje in jullie trouwauto. Of om later naar terug te keren om te wandelen en te mijmeren over jullie huwelijksdag.

Herkennen jullie jezelf in volgende woorden?

  • We houden van een authentieke sfeer
  • We waarderen een persoonlijke aanpak
  • We houden van straffe catering
Contacteer me voor een vrijblijvende afspraak en bezoek van het domein