Heerlijk genieten

Daar gaat het toch om op jullie trouwdag. Wij geloven dat dat het beste gaat met een feest dat goed is voorbereid. Daarom bieden we niet alleen een locatie met onvergetelijke catering, maar ook een feestplanner.

Op een veelzijdige locatie

Sint-Jansberg biedt een grote feestzaal, 3 kleinere charmante kasteelzalen voor de receptie, een eeuwenoude kapel voor de ceremonie, een kasteelpark en parkeerplaats voor al jullie gasten.

Dankzij jullie feestplanner

Op een feest ontvang je al gauw meer dan 100 gasten. Geen tijd dus om met details bezig te zijn. Onze feestplanner begeleidt jullie in een aantal gesprekken naar jullie feest. Tafelschikking, timing, menukeuzes, inkleding van de zaal. Wendy deelt haar ervaring en inzichten. Daarnaast staat ze aan jullie zijde op de dag zelf, ontvangst, ditjes en datjes. Niet nodig om je druk te maken, Wendy zorgt ervoor. Een extra service die veel koppels al wisten te waarderen.

Neem contact

Zaalstyling

Met de inrichting bepaal je voor een groot deel de sfeer van de feestzaal. Ook dat is jullie keuze: zaalschikking, stoelen, afgerokte tafel en een centerpiece.

Ceremonie

In het grote park of de romantische kapel organiseer je naar wens een ceremonie zoals jullie dat willen. Vrijzinnig of christelijk, intiem of uitbundig. In de voorbereidende gesprekken komen we tot een concept dat bij jullie past.

Catering

Huiscateraar Witlov maakt van elk feest een festijn. Ook de cateringmogelijkheden bekijken we samen in overleg met de koks.

Dansfeest

Uiteraard hoort bij een huwelijksfeest een spetterend dansfeest. Hier kan je kiezen voor je eigen dj of onze huis-dj BlueMoon.

Herkennen jullie jezelf in volgende woorden?

  • We willen een goed georganiseerd feest
  • We hebben zelf nog niet veel feesten georganiseerd
  • Het voelt fijn om een expert bij de hand te hebben
Ja, contacteer ons voor een gesprek