Filip Fransen en Dirk Gilis zijn samen Witlov.

Eventcatering zoals je ze droomt: alles (maar dan ook werkelijk alles) vers bereid en met liefde gepresenteerd. Deze chefs toveren met smaken en geven aan elk gerecht een verrassend eigen twist. Ze zijn op hun best met sharing dinners, een asado of een walking dinner of een andere vrolijke creatie die schwung in je feest brengt. Maar ook van een klassiek diner maken ze iets speciaals.

Always with love, of wat dacht je.

Filip Fransen en Dirk Gilis zijn samen Witlov

Walking dinner formules

Klassieke walking dinner formule. Tijdens een walk to you brengt het zaalpersoneel hartige en zoete  ‘grote beten’ vanop het kookeiland tot bij jou. Waar je ook staat.

Bij een ‘you walk’ event is er live interactie tussen de chef en de gast. De keuken wordt centraal in jouw event geplaatst en je komt tot bij de chef aan het kookeiland. De chef bedient je persoonlijk met wat hij op dat moment aan het afwerken is. Hij geeft er meteen een woordje uitleg bij over wat je zoal proeft.

Het kookboek van Witlov om zelf aan de slag te gaan. Te koop in ons eetcafé.

Diners, barbecue en asado

Een sharing dinner is synoniem voor “feest aan tafel” alsook de vertaling van de oude en vergeten methode: Service à la Française. Het is een erg informele manier om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Per 6/8 personen brengen wij je in onze mooie vintage potten en pannen klassieke lekkernijen, op een hedendaagse manier klaar bereid. De flessen wijn en water staan mee op tafel.

Ben je een liefhebber van de klassieke feestformule waarbij iedereen persoonlijk aan tafel bediend wordt? Met veel zorg stellen onze chefs hun creaties samen tot een luxueus bord.

Feest je graag buiten in het zonnetje? Wij ook! En we hebben een paar originele vuurconcepten die van je evenement iets maken dat jouw gasten lang zal bij blijven. Heb je al eens een Argentijnse asado meegemaakt? Of een ‘beest in de put’ gegaard? Is pruttelende ketels met wereldse stoofpotjes boven een houtvuur jouw ding? Vanop het Witlov-kookeiland wordt alles verdeeld en in sharing of individuele porties aangeboden.

Dessertformules

Een alternatief voor het klassieke dessertenbuffet.  Aan het begin van de tafel staan kleine taartbodems, verderop vind je slagroom, crème anglaise, caramel en yoghurt.  Overal ligt fruit en andere toppings.  Je gasten stellen hun eigen tartelette samen: D.I.Y Tartelette.

Kies je liever voor een buffet?  Stel zelf je aanbod zoetigheden samen die je graag op jouw dessertenbuffet ziet.

Herkennen jullie jezelf in deze woorden?

  • Wij houden van kwaliteit
  • Wat doen het graag op onze eigen manier
  • We houden van lokaal, ecologisch en een streepje trendy
Ja, geef ons een rondleiding

Of minstens meer informatie 🙂

Of kijk eerst hoe andere koppels onze locatie en begeleiding al hebben ervaren.

Feestfoto’s en verhalen (coming soon)